O nama

Naša kompanija nastala je 1995. godine kao malo porodično preduzeće. Naziv „JovalPlast“ kompanija dobija 1999. godine i od tada posluje pod ovim prepoznatiljivim imenom. Kako je vreme prolazilo, mi smo se konstantno unapređivali, a sada možemo reći da smo prepoznati kao jedni od regionalnih lidera u svetu proizvodnje plastičnih proizvoda.
Prethodnih 15 godina naš prodajno-izložbeni salon se nalazi u samom centru Beograda, na Zelenom vencu. U Lominoj ulici možete pogledati naše asortiman najkvalitetnijih proizvoda od plastike.

Veliki asortiman proizvoda

Naš asortiman trenutno broji 127 proizvoda i svake godine taj broj raste. Ovogodišnji cilj je da kompanija poseduje 140 različitih proizvoda visokog kvaliteta.

Od 2019. godine naša kompanija širi delatnost na asortiman dečijih igračaka koji od tog trenutka do danas predstavlja deo firme u koji se najviše ulaže i koji najviše napreduje iz godine u godinu.

U planovima za budućnost naše kompanije nalazi se proširenje asortimana dečijih igračaka. U razdoblju od 3 godine smo sa 20 proizvoda došli do cifre od 57, a pretendujemo da ta brojka bude povećana na 65 do kraja kalendarske godine.

Naše prednosti

Brinemo o planeti

Svi naši proizvodi su u potpunosti razgradivi i moguće ih je reciklirati

Međunarodno prihvaćeni

Asortiman naših proizvoda možete pronaći u nekoliko inostranih zemalja

Tehnologija

Naše proizvodne linije koriste najnoviju tehonologiju

sr_RSSerbian